WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

We werken nu ongeveer al een jaar samen met Martine Paulusse, met erg veel genoegen.
Ze heeft op onze vestiging in Cuijk op een zeer professionele wijze de totale werkplekopleiding voor operators en logistiek medewerkers vormgegeven, in nauwe samenwerking met onze medewerkers.
Martine werkt zelfstandig, snel, zorgvuldig en commiteert zich aan deadlines. Ze is in staat om snel relaties op te bouwen met zowel operators als leidinggevenden binnen onze organisatie, wat buitengewoon prettig is. Door haar objectieve en kritische blik op opleiding binnen onze industrie, is zij tevens een goede sparringspartner bij opleidingsvraagstukken. Ik werk graag met haar samen!

Maike te WoerdLearning & Development Manager | Nutricia

Martine en ik hebben samen een aantal projecten geschreven voor het voortgezet onderwijs zoals een CSI project waarin 13 verschillende vakken werden geïntegreerd, in samenwerking met de politie Veldhoven (uitgezonden op tv) en een project maatglaswerk t.b.v. de binasvakken. Ik heb Martine leren kennen als een zeer deskundig en bijzonder collegiaal persoon.

Coby RijkersDocent biologie | Sondervick College

Martine heeft gedurende een langere periode voor ons bedrijf opleidingsmodules ontwikkeld. Als ontwikkelaar van opleidingen heeft zij diverse modules voor de productielijnen geschreven. Ze werkt heel zelfstandig aan de projecten en zorgt voor een goede voortgang. Daarbij is ze ook nog in staat om , op beleidsniveau, een goede sparringpartner te zijn m.b.t. het ontwikkelen van een goed opleidingsplan. Door haar werkervaring in de levensmiddelenindustrie en in het onderwijs kan ze heel goed inschatten wat operators dienen te weten en op wat manier de leerstof aangeboden kan worden. Daarbij is Martine gewoon een prettige persoon om mee samen te werken.

Jose van ReijmersdalOpleidingscoordinator Unilever Nederland Foods Factories B.V. Sourcing Unit Oss

Internationale Vrouwendag 2012 was een mooie aanleiding om samen met Martine een leuke en leerzame workshopdag te organiseren voor Drukke Dames netwerkgroep. Ik heb Martine in de aanloop en tijdens deze dagPauluss leren kennen als zeer vakkundig, betrouwbaar en altijd opgewekt. Martine is iemand die helder voor ogen heeft wat ze wil en waar ze voor staat.

Inge SavenijeProject medewerker | GGzE

Martine is een kanjer in het bijscholen, duidelijk, rustig en vooral zeer geduldig. Voor mijn gevoel heeft zij op al mijn vragen wel een antwoord, heerlijk! Een aanrader dus.

Corien KoningEigenaar Ratjetoe Creatieve Uitspattingen

Martine is een professionele, daadkrachtige en creatieve ondernemer en een bijzonder prettig persoon om mee samen te werken. Ze heeft de nodige kennis van zaken in haar vakgebied, en daarnaast altijd verrassende en originele ideeën als het aankomt op het organiseren van evenementen. Als mede-oprichter van netwerkgroep Drukke Dames heb ik Martine leren kennen als een zeer fijne ‘collega’ waar je op kunt bouwen en die dankzij haar creativiteit en presentatietalent een onmisbare schakel is in de organisatie.

Monique FuchsArt Director | Studio De Rode Muis - Visuele Communicatie